Kunders omdömen

”Anders samtalsstöd hjälpte verkligen mig att uppleva förståelse, och vi kom närmare varandra på ett sätt som också underlättade samtal på längre sikt. Jag kan varmt rekommendera Anders till dem som vill förbättra sitt samarbete och samhörighet.”
/Jasmine, efter samtalstöd i par med fokus på relationssupport

”Efter mitt samtal med Anders så var den där känslan av att jag satt fastpressad, rädd, under ett stort block som hindrade mig från att röra mig, utbytt till att jag plötsligt kunde andas, kunde tänka och att jag kunde se en väg på vilken det kändes tryggt att gå på.”
/Viktoria, efter coachingssamtal med fokus på relationssupport

”Anders är en av dem jag gärna anlitar när jag kört fast med något i livet. Jag gillar verkligen hans kombination av empati, kraft & humor. Hans sätt att lyssna och reflektera ger mig perspektiv på situationen och kraft att vårda mina behov som vackra och konstruktiva. Detta leder ofta till återhämtning för mig samt större kreativitet till vägar vidare.”
/Tove, Zen Coach – efter coachingsession

”Jag förblir väldigt tacksam för medlingen som Helena och jag fick när det blåste upp efter uppskattningsövningen. Tack Anders för ditt stora hjärta och uthållighet!! Och att du inte väntade på ett önskemål som aldrig skulle ha uttryckts utan insåg behovet och svarade.”
/Kursdeltagare

”Jag tycker din kurs var mycket bra, och har framförallt kännt en stor tacksamhet till ditt sätt att dela med dig av något så viktigt.
Jag märker i mitt vanliga liv att jag faktiskt mer och mer riktar tillbaka mitt minne på denna föreläsningsstund, och tar stöd i någon av bilderna du ritade upp på tavlan.
Så jag vill bara tacka dig för att du gör vad du gör, och uppmuntra dig till att fortsätta sträcka ut denna hand till oss folket som så väl behöver stöd!”
/Deltagare från kursen ”Behovsmedvetenhet”

”When I was around with Anders, my needs for warmth and caring were saying: Wow! and I enjoyed so much his enthusiasm when he shared his insides of NVC.”
/Kursdeltagare Julian

”Whenever I met Anders, I enjoyed the experience of how he combines humorous, easy ways of connection with honest care for everybody around. I often need quite a while to feel safe with people; Anders’ most supportive openness and listening style made it so much easier for me. I recommend him as a teacher, but be prepared to learn even more from his very presence. Thank you, Anders!”
/Kursdeltagare Sven