Välkommen!

Heart Service finns här för dig.

Vi finns här för dig som tänkt tanken ”Ska jag göra slut?”, ”Ska jag skilja mig?” eller ”Ska jag säga upp bekantskapen?”.

Vi hjälper till att visa de delar som skaver i din relation, och vägen till fortsatt förhållande eller vänskaplig separation – det ni väljer att jobba för.

Vi guidar er igenom de svåra samtalsämnena till förståelse, och ger er nya sätt att hantera de platser ni tidigare krockat på.

Vi vill ge er fler tillfällen att uppleva kärlek, samhörighet och frihet – tillsammans och själva.

Vår krisprocess hjälper er genom de tuffaste perioderna av tvivel och distans, när uppbrottet känns nära.

Vår handledning ger er verktyg att fungera härligare tillsammans – mindre tjafs, mer skönt häng.

Vi på Heart Service arbetar med flera olika metoder för att hitta de mest effektiva lösningarna, i huvudsak Nonviolent Communication (NVC), Spiral Dynamics/Integral Teori och Sociokrati.

/Grundaren Anders Hedén Ädel

 

P.S. Att vårda sina relationer är en av de forskningsbevisade sätt att uppleva mer lycka i livet. Men det visste du kanske redan.  (Du kan läsa mer om det i boken ”The How of Happiness” av professor Sonja Lyubomirsky)

”Anders samtalsstöd hjälpte verkligen mig att uppleva förståelse och vi kom närmare varandra på ett sätt som också underlättade samtal på längre sikt. Jag kan varmt rekommendera Anders till dem som vill förbättra sitt samarbete och samhörighet.”
/Jasmine, efter Relationsrådgivning för par
Läs fler omdömen här

Varsågod! – Pengarna tillbaka om du inte är nöjd-garanti

För att stödja fler att prova nya vägar för att få mer ut av sina liv så kan du nu använda dig av Heart Services arbete och få pengarna tillbaka om du sen föredrar andra metoder.
Kom in på vår Facebooksida för att ta del av både användbara tips, utbildningar och specialerbjudande på
Läs mer om garantin och Heart Service syn på pengar här.